A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Centar za ratnu traumu

Одберете Прашалник

Доколку сте приметиле одредени чувства, мисли и однесувања кои ве вознемируваат и кои влијаат негативно на Вашиот живот, преку кликање на една од опциите во горниот лев агол можете да пристапите до кратките прашалници за самопроцена. Решавањето на овие прашалници за самопроцена ќе Ви помогне да добиете одговор на прашањето дали би било добро да се обратите до некое стручно лице или тоа во овој момент не е неопходно.

Овие прашалници не се алатки за добивање на официјална, формално-правна дијагноза. Прашалниците се тука за да Ви помогнат да стекнете нешто појасна представа за Вашата моментална состојба.